Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, seif (cheia este disponibilă cu un depozit), Wifi, minibar, TV (o telecomandă este disponibilă cu un depozit), cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Localizare

Hotelul Riadh Palms Resort & SPA se afla in statiunea Sousse din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 16 km de hotel.

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite, prosoape de plajă sunt gratuite (cu depozit).

Facilitati hotel

 Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, room service cu plata, Wi-Fi – în hol și camere, 9 săli de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, restaurant principal, restaurant cu grătar Neptune (în plin sezon), foud court, restaurant à la carte Le Baron, preparate din bucătăria tunisiană (cu plata, o vizită gratuită per sejur cu o rezervare în avans de 24 de ore), lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, bar American cu plata, bar disco, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă dulce (încălzită iarna).

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, bocce, polo pe apă.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Conditii de plata: • 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

LTI Bellevue Park

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 698 /pers

21 % Oferta Speciala
The Pearl Resort & Spa

The Pearl Resort & Spa

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 809 /pers

4 % Oferta Speciala
Jinene Beach

Jinene Beach

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 515 /pers