Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Acesta este un hotel complet renovat, care ofera cazare all inclusive  incamere duble si junior suite. Oaspetii se pot bucura de un restaurant tip bufet, doua baruri, o piscina si o mini sala de sport.

Localizare: Amour Holiday Resort este un hotel numai pentru adulti, pe o frumoasa plaja amplasat in inima orasului Sidari, la aproximativ 37 km de aeroportul international Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala(gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (contra cost), TV (cu canale prin satelit), frigider, facilitati pentru cafea si ceai, ceainic electric, baie privata cu cabine de dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, serviciu de trezire (la cerere), serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (la fiecare 2 zile), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, Wi-Fi in toate zonele (gratuit), exterior piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar pe plaja publica), prosoape de piscina (depozit si contra cost), terasa, parcare privata (gratuita), gradina, serviciu de tipografie (gratuit), doctor de garda (contra cost).

Web site: https://www.amourholidayresortcorfu.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Angelina Hotel

Sidari, Corfu, Grecia

de la 519 /pers

Billy and Sandra Apartments

Sidari, Corfu, Grecia

de la 449 /pers

ABC Sweet Home

Sidari, Corfu, Grecia

de la 439 /pers