Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



The Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only găzduiește 3 restaurante à la carte, un centru spa, 2 piscine cu apă dulce și 3 baruri la piscină. Datorită poziției sale ridicate, oferă vedere panoramică la mare. Plaja Mononaftis este la 80 de metri.

Camerele cu aer condiționat au terase sau balcoane private mobilate cu vedere la uscat sau la mare. Facilitățile standard includ televizoare prin satelit de 32-40 inch și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Upgrade-urile includ camere cu piscine comune și vedere panoramică la mare.

Cu 3 restaurante, Seaside A Lifestyle Resort acoperă o gamă largă de bucătării, inclusiv cretană, asiatică și internațională. Punctele de atracție ale restaurantului principal includ bucătărie deschisă și veranda sa mare cu vedere la mare. Băuturile sunt disponibile la barul din hol și la barurile de la piscină." Pentru fiecare 3 nopți de ședere, oaspeții au dreptul la o masă gratuită intr-unul dintre restaurantele noastre a la carte."

Facilitățile sportive și de agrement includ un centru de fitness, zonă de yoga și pilates shala, precum și facilități de tenis și tenis de masă. Centrul spa are o piscină interioară, saună, hamam și piscine cu hidroterapie. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet in zonele publice ale hotelului.

Situat in Agia Pelagia din Creta, Seaside A Lifestyle Resort - Adults Only este situat la 22 km vest de Aeroportul Heraklion și la 18 km vest de centrul orașului Heraklion. Parcarea este gratuită.

Harta