Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Scala Hotel Apartments se afla in golful pitoresc din Agia Pelagia, pe insula Creta, la doar 70 de metri de plaja cu nisip. 
Fodele, locul de nastere al lui El Greco, este la 10 km, Heraklion si portul se afla la 19 km, iar aeroportul este situat la 24 km. Hotelul este la 150 de metri de statia de autobuz. 

FACILITATI
Hotelul Scala, de 4 stele, are 3 cladiri diferite, zona de piscina, zona de relaxare in aer liber, un col de internet wireless, gradini frumoase si parcare.
Agia Pelagia este o staiune pe litoral, care ofera vizitatorilor sai diferite optiuni de divertisment si relaxare. Magazinele din localitate ofera produse si servicii care pot satisface toate nevoile.

RESTAURANT
In cafe-bar si in jurul piscinei, oaspetii pot savura bauturi, intr-un cadru placut. De asemenea, oaspetii hotelului se pot bucura de soare pe sezlongurile gratuite, savurand o bautura langa piscina in aer liber, sau pot admira vederea frumoasa la mare din balconul spatios.

CAMERE
Ofera camere spaioase cu balcon, majoritatea cu vedere la golful din Agia Pelagia.
Studio triplu cu vedere la gradina-(20 mp)-Aceasta camera de familie are aparat de ceai/cafea si balcon.
Apartament cvadruplu cu vedere la gradina-(35 mp)-Acest apartament are zona de relaxare, plita si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare