Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Zonele publice ale hotelului includ o piscina in stil laguna cu lagune mai mici, piscina pentru copii, un club privat pe plaja cu punte de lemn rezervat numai pentru oaspetii suitelor dela etajele superioare care nu au gradina privata sau spatiu privat pe plaja. Acest club-resort privat de 50 de camere are aer conditionat si are un hol cu receptie de 24 h si cu serviciu de check out. Ingrijirea clientilor din Sani Resort nu a fost niciodata atat de exclusivista cum este la Sani Asterias. Spa-ul hotelului este cea mai noua facilitate adaugata la varietatea serviciilor exclusiviste disponibile la acest hotel. Personalul calificat va transforma suite-ul clientilor intr-o sala de tratament confortabil si relaxant.
Informatii camere

Hotelul dispune de 57 apartamente junior, standard și de lux. Fiecare suită are amenajată propria terasă sau grădină. Sunt echipate cu uscator de par, halat de baie, telefon, TV satelit, acces internet, minibar, seif, aer conditionat.

Informatii generale

Hotelul are plaja proprie, piscina exterioara, piscina pentru copii, snack bar, baby sitter pe plaja, centru spa, jacuzzi, masaj.

Localizare

Hotel Sani Asterias Suites Sani Resort se află pe coasta de vest a peninsulei Kassandra, într-o rezervatie ecologica privat dezvoltata, cu multe hectare de peisaj vesnic verde, apele limpezi și de 7 km de plaje cu nisip auriu.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
SIMANTRO RESORT

SIMANTRO RESORT

Sani, Kassandra, Halkidiki, Grecia

de la 252.5 /pers