Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Residence Ambient:Orizonturi turistice noi pentru timpuri noi  

Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, ounitate hoteliera in care veti avea ocazia de a experimenta confortul siintimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, incamerele si apartamentele noastre spatioase, dotate cu toate facilitatilenecesare! 

O placuta combinatie de decor si elemente arhitecturale medievale cu accentemoderne, Ambient Residence va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o sederereusita din toate punctele de vedere: locatie centrala, servicii cu facilitatide 3 stele si siguranta.

Fiind situata intr-o cladire de epoca din incantatorul centru vechi alBrasovului, foarte aproape de celelate 2 locatii ale noastre, hotel Ambient sipensiunea Ambient, Ambient Residence se afla la cativa pasi de punctele deatractie turistice ale Brasovului (Piata Sfatului, Biserica neagra, etc).

Elementele de lemn, mobilierul clasic in culori calde si decoratiunile inspiratalese creaza o atmosfera primitoare care va imbie de indata ce ne-ati trecutpragul.

Unitatea este compusa din 17 camere duble si 9 apartamente (dormitor si livingroom), bucatarie comuna dotata complet pentru uzul oaspetilor nostri (frigider,plita electrica, filtru de cafea, prajitor, sandwich maker, cuptor cumicrounde, vesela si tacamuri) si un salon comun de mic dejun, cu o vederesuperba catre Tampa. Toate camerele sunt pentru nefumatori la fel ca si salonulde mic dejun precum si  bucataria complet echipata . Micul dejun poate fioferit optional la un cost suplimentar.

Noutatea acestui concept de cazare consta si in preturile deosebit deconvenabile, incepand de la 35 euro/noapte/camera ( incluzand internetwireless, lenjerie, prosoape si curatenie zilnica).

Incepand cu anul 2016, Residence Ambient are receptie permanenta, aducand unplus de valoare raportului calitate - pret. Pe langa aceasta,  pentru casiguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, AmbientResidence este supravegheata electronic in permanenta. O sala de conferinte cucapacitate maxima de 40 locuri completeaza gama de servicii.


Facilitati siServicii :

Residence Ambient dispune de:
- incalzire centrala
- sistem electronic de avertizare a incendiilor
- sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice ( CCTV )
- salon de servire a micului dejun
- se accepta carduri visa, mastercard si amex
- internet cafe oferit gratuit
- seif
- rent a car
- birou turism si excursii
- Ambient Exclusive oferitgratuit numai oaspetilor Ambient

 Camerele dispunde:                                                                     
- telefon cu acces intern
- televiziune prin cablu
- LCD TV
- acces internet wireless
- radio  ceas   



Harta