Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cu un stil architectural unic, ce imbina stilul modern mediteraneean cu cel venetian, hotelul Platanista este alegera ideala pentru aceia ce isi doresc relaxare intr-o oaza de verdeata, departe de agitatia cotidiana.
Facilitati camere

Hotelul dispune de camere duble, superioare, family si apartamente, toate fiind foarte spatioase si elegant mobilate. Camerele duble standard dispun de baie, cabina de dus, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la piscina.

Localizare

Hotelul Platanista se afla intr-o locatie linistita, la doar 150 m de plaja, la 2.5 km de orasul Kos, la 1 km de port si la 25 km de aeroport.

Facilitati hotel

Platanista pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant, snack bar, 2 piscine exterioare, 1 jacuzzi, bar la piscina, sala de gimnastica, sauna, hammam, masaj, salon de frumusete, teren de tenis, mini golf, masa de tenis, mini soccer, polo si activitati de animatie precum spectacole si muzica live. Pentru copii hotelul le-a pregatit o piscina special amenajata si un loc de joaca.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 385 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 465 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers