Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotelul PHOENIX SUN se afla in orasul Bodrum, la 450 de metri de plaja din Gumbet, Castelul Bodrum este situat la 5 km de hotel, iar portul de agrement si clubul de iahting Bodrum se afla la 2,8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 39 km de Hotelul PHOENIX SUN. Proprietatea ofera serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

FACILITATI
Ofera cazare cu restaurant, bar, piscina sezoniera in aer liber si parcare privata gratuita. Hotelul este situat in apropiere de cateva atractii renumite, la aproximativ 1,8 km de plaja din Bitez si de plaja golfului Bardakci si la 2 km de Poarta Myndus. Proprietatea are o gradina. Cazarea pune la dispozitie o receptie deschisa non-stop, club pentru copii si serviciu de schimb valutar.
Zona de wellness de la cazare include sauna si hamam. Oaspetii pot juca biliard, tenis de masa si darts la Hotelul PHOENIX SUN.

RESTAURANT
Hotelul PHOENIX SUN ofera mic dejun continental.

CAMERE
Camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, dulap, baie privata, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape si terasa cu vedere la gradina. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit. Unele camere au balcon. Toate camerele sunt prevazute cu minibar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta