Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLOCALIZARE

Pestana Churchill Bay este localizat la 3,8km de Cascada do Lagar da Giesta si la 6,2km de Tunel das Pocas do Gomes. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Cristiano Ronaldo Madeira la doar 25,7km distanta.

FACILITATI

Acesta pune la dispozitie o piscina exterioara  pentru adulti si copii. Sunt disponibile sezlonguri si umbrele la piscina.
La acest hotel se pot practica activitati sportive si de relaxare. Exista o sala de fitness complet echipata si spa cu sauna si masaje de relaxare.
Serviciul de receptive este disponibil 24h.

RESTAURANTE

Restaurant & Bar - Aceasta unitate de alimentatie  ofera mancaruri si bauturi cu specific traditional, local. Acesta serveste micul dejun tip bufet, iar pentru pranz si cina este disponibil un meniu a la carte. 

CAMERE

Camerele sunt mobilate modern in culori placute. Acestea pun la dispozitie urmatoarele facilitati: balcon, aer conditionat, WiFi, minibar, seif, uscator de par, baie cu dus, radio, televizor, telefon.

Classic Room - aceasta camera are suprafata de 19,5m2 si capacitate maxima de 2 persoane. Camera este cu vedere la oras.
Bay View Deluxe Room - aceasta camera are suprafata de 20m2 si capacitate maxima de 2 persoane. Camera este cu vedere la Ocean.
Bay View Deluxe Superior  Room - aceasta camera are suprafata de 20m2 si capacitate maxima de 2 persoane. Camera este cu vedere la Ocean.
Bay View Deluxe Superior Family Room - aceasta camera are suprafata de 25m2 si capacitate maxima de 3 persoane. Camera este cu vedere la Ocean.

*Nota informativa:  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare.  In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare