Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Peninsula Resort & Spa, cu vedere la golful albastru profund din Agia Pelagia, se află in mijlocul plantațiilor luxuriante și este inconjurat de 2 plaje. Sunt disponibile două piscine mari, 2 piscine pentru copii și 2 terenuri de tenis.

Peninsula Resort & Spa este situat pe coasta de nord a Cretei, la doar 25 km de Heraklio. Este inconjurat de 2 plaje care oferă o gamă largă de sporturi nautice, precum și un centru de scufundări certificat.

Peninsula Resort & Spa oferă camere elegante, amenajate intr-un decor local cretan. Echipamentele din cameră includ aer condiționat, televizoare prin satelit și frigider.

Restaurantul tip bufet servește mancăruri cretane, grecești și internaționale. Micul dejun, pranzul și cina pot fi savurate cu vedere la mare și la Insula Dia in depărtare. Puteți savura băuturi la cele 4 baruri disponibile.

Sunt disponibile terenuri multifuncționale pentru fotbal, baschet și volei, jocuri de biliard, tenis de masă și biliard. Programul de animație se incheie zilnic la ora 23:00. O zonă cu TV prin satelit este disponibilă pentru intalniri și jocuri de fotbal. In incintă se află un centru spa cu piscină interioară.

Este disponibilă o parcare, iar o capelă bizantină imbunătățește intrarea hotelului cu frescele sale. Taxiuri și stația de autobuz public sunt disponibile chiar in fața hotelului.

Harta