Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Inconjurata de maslini verzi, statiunea Sidari este alegerea potrivita pentru relaxare in orice moment al anului. Hotelul Panorama Sidari se afla la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Sidari si ofera privelisti incredibile asupra apelor turcoaz ale Marii Ionice.
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, bar, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, echipa de animatori (jocuri, muzica), loc de joaca pentru copii, teren de tenis, biliard, gradini, magazin cu produse alimentare si nonalimentare si produse traditionale grecesti, parcare, servicii inchiriere masini, servicii medicale (la cerere).

Localizare

Amplasat intr-un sat linistit de pe deal, Sidari, in partea de nord a insulei Corfu, hotelul Panorama Sidari se afla la cativa pasi de minimarket si magazine locale. 
Hotelul Panorama Sidari se afla la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Sidari si ofera privelisti incredibile asupra apelor turcoaz ale Marii Ionice.

Facilitati camere

Fiecare camera este dotata aer conditionat, TV satelit, baie, minifrider, internet Wi-Fi. Fumatul este permis pe terasa sau balcon.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
REBECCAS VILLAGE

REBECCAS VILLAGE

Sidari, Corfu, Grecia

de la 193 /pers

10 % Oferta Speciala
NINOS AMOUR HOLIDAY RESORT

NINOS AMOUR HOLIDAY RESORT

Sidari, Corfu, Grecia

de la 262.5 /pers

10 % Oferta Speciala
SUN GATE HOTEL

SUN GATE HOTEL

Sidari, Corfu, Grecia

de la 185 /pers