Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Ramira Beach este un hotel de 5 stele ce ofera servicii de inalta calitate, construit pe plaja din Psalidi, la doar 3,5 km distanta de orasul Kos. Acest complex este conceput pentru a depasi asteptarile celor mai exigenti calatori, oferind servicii excelente intr-un cadru retrans.
Facilitati sporturi

Avand un centru de sporturi nautice, Ramira se poate lauda şi cu un teren pentru minifotbal, teren de sport multifunctional si teren de tenis. Oaspetii mai tineri se vor bucura de piscina pentru copii, de locul de joaca sau de sala de jocuri. Echipa de animatori organizeaza jocuri, spectacole si concursuri.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.mitsishotels.com/en) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati camere

Camerele decorate in stil contemporan sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, balcon sau terasa cu mobilier de exterior.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 piscine exterioare cu apa de mare, sezlonguri si umbrele gratuite, magazin de suveniruri, restaurant,restaurant a la carte, exchange, parcare.

Localizare

Mitsis Ramira Beach este situat de-a lungul propriei plaje private cu nisip din Psalidi, la doar 3,5 km de orasul Kos si la 27 km de aeroport.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 385 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 465 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers