Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Minos Village este situat in Agia Marina, la 350 de plaja cu nisip a statiunii, la doar 10 km fata de pitorescul oras Chania si la 19 km fata de aeroport. Oferă o piscină mare cu o secțiune pentru copii. Un lounge cu TV, un cafe-bar, minimarket, internet wireless și o parcare. Toate camerele oferă aer condiționat, un apel telefonic direct, televizor și muzică, seif, o chicinetă mică complet utilată cu frigider, o baie cu duș și o verandă.
Localizare Hotel

Minos Village  este situat in Agia Marina, la 350m de plaja cu nisip a statiunii, la doar 10 km fata de pitorescul oras Chania si la 19 km fata de aeroport.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati:  restaurant a la carte, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri la piscina, WiFi gratuit in receptie, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 36 de apartamente renovate, mobilate modern si cu bun gust. Camerele dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat, telefon, seif, internet WI-Fi (contra cost), TV cu ecran plat, frigider, uscator de par, chicineta complet utilata.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.minosvillage.gr/) si a fact sheet-ului!

 

 

Harta