Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe un promontoriu stâncos dominând Golful Aghios Nikolaos, acest complex hotelier cu vederi magnifice la mare dispune de toate ingredientele pentru o vacanţă relaxantă.
Facilitati camere

baie cu cada, accesorii pentru baie, halate, papuci, foehn, aer conditionat, seif (electronic, gratuit), televizor, internet WiFi, telefon, minibar, room service, balcon sau terasa.
 
 
 
 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.lux-hotels.com) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati Hotel

restaurant principal, taverna a la carte (pe plaja), 2 baruri, piscina (cu apa de mare, adancime - 1,4 m) zona de parc internet WiFi (gratuit) internet corner (contra cost) coafor (la solicitare, contra cost) curatatorie chimica si calcat (la solicitare, contra cost.

Localizare

Hotel Minos Palace este pozitionat intr-un cadru linistit si frumos, la malul marii, cu vedere la Golful Mirabello.

Hotelul Minos Palace este situat in partea de nord-vest a insulei, pe plaja, la 1,5 km de centrul statiunii Agios Nikolaos si la o distanta de 70 km de Aeroportul International din Heraklion. Hotelul nu accepta copii sub 17 ani!

Coasta de nord-est a insulei, la 2 km de stațiunea Agios Nikolaos, la 65 km de aeroportul internațional Heraklion Nikos Kazantzakis. În apropiere de hotel se află Agios Nikolaos, cunoscut pentru complexitate.

Harta