Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat chiar pe malul apei, acest hotel de lux de 5 stele din Creta ofera toate standardele de cazare de inalta calitate, de la ospitalitatea autentica si calda a oamenilor sai dedicati pana la stilurile arhitecturale traditionale si interioarele sic, minimaliste.
Facilitati camere

Hotelul ofera 125 de bungalouri și vile, , cu vedere spectaculoasa la Golful Mirabello sau gradina, Wi-Fi, mini bar, telefon, aer condiționat, seif, televizor LCD, uscător de păr, papuci, prosoape.

Localizare

Hotelul este situat pe malul marii, la 1 km de stațiunea Agios Nikolaos. Aeroportul cel mai apropiat este Aeroportul Heraklion la aproximativ 65 km, iar timpul de transfer este de circa 45-50 minute. In fața hotelului există o staţie de autobuz cu linii directe către Elounda şi Agios Nikolaos.

Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de urmatoarele: Muzeul de Arheologie (800m), Biserica Panagia Kera (în Kritsa) si Lake Voulismeni (1,1 km), Portul Agios Nikolaos (1,2 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurante, baruri, taverna. Cu scopul de a oferi clienților săi o experiență din vacanța de neegalat în Creta, Hotel Minos Beach duce gastronomia tradiționala la un nivel cu totul nou la unele dintre cele mai bune restaurante și baruri atmosferice în Insula Creta, Agios Nikolaos.

Cu scopul de a oferi clienților săi o experiență din vacanța de neegalat în Creta, Hotel Minos Beach duce gastronomia tradiționala la un nivel cu totul nou la unele dintre cele mai bune restaurante și baruri atmosferice în Insula Creta, Agios Nikolaos.

Amplasat în cele mai încântătoare locuri din Creta, Minos Beach vă invită la Ananda Wellness să vă revigorați și să întineriți cu serviciile oferite la spa și să vă lăsați simțurile să se conecteze cu elementele naturii. Experimentați beneficiile tratamentelor Aegeo Spas. Sala de sport este și ea prezentă pentru ca toți turiștii să se poată menține în formă pe tot parcursul vacanței.

Hotelul oferă și o gamă variată de activități de mediu pentru ca oaspeții să participe, inclusiv plimbări cu bicicleta, jocuri originale grecești și concursuri de fotografie.

Harta