Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotelul Marion este situat in districtul Paphos, in orasul Polis Chrysochous, Hotelul este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului si la 15 minute de mers pe jos de plaja Polis. Portul Latchi, care duce la baile Afroditei si la frumosul Parc National Akamas, este la doar 2 km. Aeroportul International Paphos este la 25 de minute de mers cu masina.

FACILITATI
Ofera camere luminoase, cu balcoane mari, cu vedere la munti sau la Marea Mediterana. Piscina este inconjurata de o terasa cu sezlonguri si umbrele de soare, iar copiii pot inota in siguranta in propria lor piscina. Exista, de asemenea, un bar la piscina si un restaurant care serveste specialitati locale. In incinta se gaseste o cafenea.

RESTAURANT
Oaspetii se pot relaxa in cafenea si la bar si pot lua masa in sala de mese a hotelului.

CAMERE
Unitatile de cazare de la Hotelul Marion sunt dotate cu televizor. Camerele confortabile includ o baie privata spatioasa, cu uscator de par si dus. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta