Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex de la malul mării se află in Playa del Carmen și oferă 4 piscine in aer liber, cursuri de yoga și servicii de masaj. Centrul de scufundări asigură cursuri de certificare pentru scufundări, scufundări oceanice, scufundări in crovuri și scufundări noaptea.

Complexul Mahekal Beach oferă camere spațioase, cu aer condiționat și decor in stil Maya. Camerele liniștite nu au radio sau TV, dar includ servicii de telefonie și conexiune WiFi. Toate camerele au seif privat, baie privată, dotată cu uscător de păr, și terasă cu hamacuri și vedere la mare sau la grădinile tropicale.

Oaspeții pot savura zilnic un mic dejun tip bufet și un pranz à la carte la restaurantul Olas. Restaurantul Fuego servește cine cu 4 feluri de mancare si organizează periodic seri tematice si spectacole de muzică live.

Complexul este situat intr-o zonă liniștită din Playa del Carmen, la doar cateva minute de mers pe jos de strada pietonală animată Quinta Avenida. Serviciul de concierge poate organiza vizite la ruinele Maya din Parcul Național Tulum, situat la 45 de minute de mers cu mașina.

Localizare