Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLionel Hotel Istanbul se află in cartierul Bayrampasa din Istanbul, oferind acces cu ușurință in alte zone ale orașului, podul Cornul de Aur fiind la 3 km, iar colina Pierre Loti este la 3,2 km. Stația de metrou Sağmalcılar se află la 950 de metri. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul Lionel Istanbul oferă acces gratuit la inteenrt WiFi in toate zonele.

Toate camerele sunt decorate modern, cu mobilier elegant, minibar si facilităti de ceai și cafea. Unele camere includ un aparat de cafea Nespresso. Băile private au duș sau cadă, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție meniuri à la carte și tip bufet in restaurantul Dorlion. Hotelul oferă in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet cu preparate proaspete. Proprietatea are și o braserie.

După o zi plină, oaspeții se pot relaxa cu un masaj la spa. De asemenea, au la dispoziție o piscină interioară, saună, hamam si un centru de fitness.

Moscheea Albastră se află la 8 km. Centrul de congrese Halic este la 2,4 km de Lionel Hotel Istanbul. Centrul comercial Forum Istanbul se află la 1,7 km, iar parcul tematic İsfanbul este la 5,5 km. Spitalul Memorial Bahcelievler se află la 12 km, Clinica Esteworld Bahcelievler este la 9,5 km, iar Spitalul Medical Park Bahcelievler este la 10 km. Centrul vechi al orașului Istanbul este la 7,5 km. Aeroportul Istanbul se află la 41,2 km.

Localizare