Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLes Jardins de l'Agdal Hotel & Spa, de 5 stele, este situat in centrul orasului Marrakech, la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul Menara. Acesta are un centru de fitness cu o cadă cu hidromasaj si o grădină cu solar.

Camerele cu aer condiționat de la Les Jardins de l'Agdal Hotel & Spa au decor tradițional marocan, combinat cu elemente moderne, precum TV cu ecran plat. Toate camerele sunt prevăzute cu zonă modernă de relaxare și balcon cu vedere la grădină sau la piscina in aer liber.

Les Jardins de l'Agdal are un restaurant cu decor arăbesc, care serveste preparate din bucătăria marocană traditională. In plus, hotelul pune la dispoziție un bar cu semineu, disponibil in timpul iernii. Micul dejun este servit in fiecare dimineată.

Centrul spa al Hotelului Les Jardins de l'Agdal are piscină interioară incălzită si hamam. La cerere, sunt oferite tratamente de infrumusețare. Hotelul Agdal găzduiește un club de noapte numit CAT.

Acest hotel oferă parcare gratuită și este situat la doar 5 km de faimoasa Piață Jamaa El Fna. In zonele publice ale hotelului oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi.

Localizare