Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Kipriotis Village se bucură de o poziție excelentă, nu departe de capitala Insulei Kos, într-o locație plină de vegetație.
Plaja

Hotelul este situat pe frumoasa plajă din Psalidi. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă este de aproximativ 10 euro/zi.

Localizare

Kipriotis Village este amplasat în mijlocul unor grădini frumoase bine întreţinute, la doar 3 km de orăşelul Kos și 25 km de Aeroport. Oraşul Kos este la doar 10 minute de mers cu autobuzul, permiţându-vă să exploraţi viaţa de noapte vibrantă şi să vizitaţi centrul istoric. Hotelul a fost contruit în anul 1992, iar ultima renovare a avut loc în 2012.

Facilitati hotel

Hotelul Kipriotis Village pune la dispoziţia turiştilor 4 restaurante, 5 baruri, cafenea, centru SPA, 5 piscine cu tobogane, jocuri electronice, piscină interioară, 7 terenuri de tenis, teren baschet, teren de volei, volei pe plajă, 3 mini terenuri de tenis, sală fitness, saună, masaj, mini golf, scuba diving, tenis de masă, biliard şi diferite programe de divertisment.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul oferă 2 piscine exterioare, 5 Mini Club-uri, programe de animație pe timpul serii și al zilei, baby sitter (la cerere), loc de joacă.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.kipriotis.gr/en/kipriotis-village-resort) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati camere

Hotelul deține 651 de camere și apartamente spațioase și frumos decorate, cu balcoane sau terase mari ce oferă o vedere frumoasă către mare, piscină sau grădină. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat (inclus în tarif în perioada 15.06-15.09),TV satelit, frigider, telefon, facilități pentru prepararea cafelei și a ceaiului, baie cu uscător de păr.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 385 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 465 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers