Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Kipriotis Maris Suites, de 5 stele, este situat in satul Psalidi din Kos, la doar 150 de metri de plajă și la 3 km de orașul Kos. Oferind unități de cazare elegante cu balcon, proprietatea include și o piscină cu terasă la soare, un bar-restaurant și un centru de fitness.

Decorate cu mobilier din lemn și culori pămantii, camerele și suitele de la Kipriotis au aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Fiecare unitate are o zonă de relaxare și oferă vedere la piscină și grădină. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic in zona de luat masa, iar oaspeții se pot bucura și de arome grecești și internaționale pe terasa mare a restaurantului proprietății.

Facilitățile de agrement includ o piscină pentru copii și un loc de joacă, tenis de masă și biliard. De asemenea, oaspeții pot folosi facilitățile din Kapriotis Village, care se află la 400 de metri și oferă un centru spa și de wellness și un teren de tenis. Proprietatea oferă cazare ideală pentru cupluri.

Personalul de la recepția deschisă nonstop poate oferi servicii de inchiriere de mașini și biciclete și poate aranja tratamente de masaj. La cerere, sunt disponibile și lecții de scufundări.

Kipriotis Maris Suites este situat la 30 km de Aeroportul Internațional Hippocrates Kos. Portul Kos este la 5 km de proprietate, iar satul plin de viață Kardamena este la 35 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 385 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 465 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers