Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Construit in anul 2003, Kipriotis Maris Suites Hotel este cea mai buna alegere pentru familiile cu copii, dar si pentru cei ce doresc sa admire peisaje ce iti taie rasuflarea.
Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara: restaurant, bar la piscina, internet in lobby, exchange, mini bus, rent a car, magazine, doctor (la cerere, 24 h), parcare, piscina, fitness, jacuzzi, teren de tenis, masa de biliard, posibilitatea de a inchiria biciclete, cursuri de echitatie, squash, jocuri electronice.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Psalidi, in apropierea plajei. In fata hotelului exista statie de autobus, oaspetii hotelului avand posibilitatea de a se deplasa mai usor catre punctele de interes ale insulei.


 

Facilitati camere

Hotelul ofera 144 camere de lux, precum si 8 camere pentru persoane cu disabilitati. Toate camerele sunt spatioase, modern mobiltate, dotate cu minibar, telefon, TV, radio, uscator de par, aer conditionat, balcon cu vedere fie la gradina, fie la piscina.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.kipriotis.gr/en/kipriotis-maris-suites) si a fact sheet-ului!

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 385 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 465 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers