Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE: la 250 de metri de plaja Kalamaki si la 100 de metri de centrul statiunii Kalamaki. Kalidonio Studios este la 5 km de orasul Zakynthos is la 3 km de Aeroportul Zakynthos.


FACILITATI: receptie 24 de ore, conexiune internet wireless in zonele publice gratuita, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, exchange, spalatorie, gradina, snack bar, lounge /lobby bar, centru wellness ( se folosesc facilitatile din cadrul Ionion Blue Hotel situat langa complex), biliard, fotbal de masa, air hockey (la Ionion Blue Hotel).


FACILITATI CAMERE: renovat in 2017, complexul pune la dispozitia turistilor studiouri cu bucatarie utilata, frigider, cuptor, plita, filtru de cafea, balcon / terasa cu mobilier de exterior, aer conditionat (contra cost) , TV cu ecran plat si programe prin satelit, seif (contra cost), baie cu dus sau cada, uscator de par, capacitate de acomodare 3 persoane ( pat dublu / 2 paturi twin si sofa bed), vedere la piscina sau la gradina.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  

Harta