Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere Plaja Makadi si 20 km distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: 2 piscine, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, camere de familie, spa si centru de wellness, sala de fitness, restaurant, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon,WiFi gratuit, vedere la piscina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Sentido Phenicia este situat direct pe plajă, în stațiunea Hammamet, la 13 km de centru și la 30 km the Aeroportul International Enfidha.

 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt elegante şi spaţioase cu vedere la mare sau la gradină, acestea dispun de balcon sau terasă, acestea  sunt prevăzute cu aer condiționat, tv, acces la internet, minibar, telefon fix, baie cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, prosoape și uscător de păr.

 

Facilitati hotel

Hotelul deține 4 restaurante, 5 baruri, o cafenea, zona de barbeque , centru spa precum și facilități contra cost: saună, masaj, baie cu aburi. De asemenea hotelul piscină interioară si exterioară, plajă privată cu șezlonguri și umbrele pentru soare, dar și Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati printre care se numara si : bar, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), piscina în aer liber, grădina, terasa, teren de tenis, teren de golf, spa & centru de wellness, masaj, zonă de plaja privata, animatori, club de noapte.

Restaurantul hotelului  serveste atat mancaruri internationale cat si traditionale.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...