Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotelul este situat la o distanta de 150 km de aeroportul din Izmir, de 3 km fata de centrul orasului Ayvalik si la 2km de insula Cunda, statie de maxi taxi se afla in fata hotelului. 

Camera standard land view - Camera standard cu vedere catre gradina sau imprejurimi, au o dimensiune de 23 mp, TV LCD, balcon, parchet sau mocheta, aer conditionat, mini bar (umplut contra cost), telefon direct, seif digital, WI FI, patut pentru copil la cerere, baie cu cada sau dus, uscator de par, oglinda.
Camera standard sea view - Camera standard cu vedere catre mare, au o dimensiune de 23 mp, TV LCD, balcon, parchet sau mocheta, aer conditionat, mini bar (umplut contra cost), telefon direct, seif digital, WI FI, patut pentru copil la cerere, baie cu cada sau dus, uscator de par, oglinda. 

Servicii: Restaurant Halip – restaurant principal unde se pot servii mesele in sistem bufet deschis, Patiserie, Bar la piscina, Bar in lobby, Snack Bar, Restaurant Ayvada.

Facilitati: Receptie, aer conditionat, sala cu TV, WI FI, telefon, sala de conferinta,  animatie, sporturi acvatice, tenis, mini fotbal, baschet, baie turceasca, masaj, sauna,sala de sport, coafor, fotograf, magazine, sala de jocuri.

Plaja si piscine: Tarmul are o lungime de 250 m iar hotelul are o plaja privata (Blue Flag) lata de 4 m si lunga de 40m iar marea incepe cu o adancime de 25 m si apoi se adanceste. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite iar prosoapele se dau cu depozit. De asemenea pe plaja se afla un ponton pentru scufundari si plimbari cu barca. Hotelul dispune de piscina exterioara pentru adulti, piscina interioara, piscina pentru copii, tobogane cu orar de functionare 10.00 – 12.00 si 14.00 – 16.30.

Sporturi si activitati: animatie, sporturi acvatice, tenis, mini fotbal, baschet, baie turceasca, masaj, sauna, mini club, loc de joaca, sala de sport, sala de jocuri, baschet, biliard, ping pong, jocuri in piscina, disco, amfiteatru.

Localizare

 
print-footer