Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotelul este la 2 km de parcul SAlbufera si de lacul din apropierea acestuia. Statiunile Can Picafort si Alcudia sunt la 10 minute de mers cu masina de proprietate.

FACILITATI
Hotelul Los Principes & Spa are o pozitie ideala, cu vedere la plaja Playa de Muro si la golful Alcudia. Situat in mijlocul unor gradini fermecatoare, ofera o piscina in aer liber, un centru spa si camere cu balcon.
Centrul spa al hotelului are piscina interioara, cazi cu hidromasaj si dusuri multifunctionale. Asigura masaje si tratamente cu hidroterapie si aromoterapie. De asemenea, proprietatea ofera o sala de fitness si biciclete de inchiriat.
Piscina cu zone interioare si exterioare invita la bai placute si relaxate. Copiii se pot balaci intr-un bazin cu apa de mica adancime. Bauturile racoritoare de la barul piscinei si relaxarea agreabila in cada cu hidromasaj ii vor aduce in cea mai buna dispozitie pe cei ce iubesc apa. Clientii isi pot savura concediul pe terasa insorita cu sezlonguri si umbrele. Unitatea de cazare ofera un program cuprinzator de sport in aer liber cu tenis, volei, baschet si minigolf. Alti organizatori mai ofera si ciclism/ciclism montan.

RESTAURANT
Restaurantul in stil bufet serveste o varietate de preparate mediteraneene si are bucatarie deschisa. De asemenea, proprietatea include un mic bistrou cu vedere la mare. Oaspetii se pot relaxa in lounge bar sau pe terasa.

CAMERE
Grupotel asigura camere luminoase, dotate cu aer conditionat si TV prin satelit. Fiecare camera are o baie echipata complet.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...