Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului





Rezervarile cu early booking se supun unor conditii speciale de plata si anulare, respectiv: 100% plata la momentul inscrierii si 100% penalizare in cazul unei anulari.
Descriere: HOTELUL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS face parte din grupul de hoteluri GRECOTEL si este recomandat pentru un sejur economic atat familiilor cu copii cat si cuplurilor tinere. Hotelul este compus dintr-o cladire principala si 6 corpuri de cladiri separate si are un numar total de 84 camere: studio (3 pax), maisonette (4 pax), suite (7 pax), apartament cu 1 dormitor (4 pax).
Localizare: HOTELUL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS este situat la doar 4 km de centrul orasului Rethymno,, iar la 100 de metri distanta de hotel se afla statia de autobuz. Hotelul Grecotel Plaza Spa Apartments este situat  peste drum de plaja, la 2 km de centrul orasului Rethymno, la 76 km de aeroportul orasului Heraklion.
Plaja: HOTELUL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS are plaja privata, cu nisip, umbrele si sezlonguri gratuite. Exosta facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost. 
Dotari camere:  HOTEL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS are 86 camere: studio (vedere la gradina sau piscina, amplasate la nivelul 1 sau 2, cu un nivel: dormitor cu zona living si zona de bucatarie; camere cu 2 nivele: 1 nivel - sufragerie cu zona de  bucatarie complet utilata cu canapea, nivelul 2 - dormitor, pat dublu sau 2 paturi single, suplimentar - canapea extensibila, max. 3 pers.), one bedroom apartment (vedere la gradina sau piscina, situate la 1 sau 2 nivel, dormitor, living separat, pat dublu, baie cu jacuzzi, max. 4 pers.), one bedroom maisonette (vedere la gradina sau piscina, 1 nivel: living cu canapea si zona de bucatarie sau 2 paturi separate (poate fi folosit ca si dormitor), baie cu dus, nivelul: dormitor principal, pat dublu, canapea, baie separata (unele camere cu jacuzzi), max. 4 pers.), two bedroom apartment-maisonette (vedere la gradina sau piscina, camere cu 1 nivel: bucatarie complet utilata, sufragerie, living, 2 dormitoare, pat dublu, suplimentar - canapea extensibila, 2 bai; camerele cu 2 nivele sunt amplasate pe nivele 2 si 3: nivelul inferior - living-sufragerie cu zona de bucatarie complet utilata, dormitor principal, baie cu cabina de dus sau cada, iesire la balcon/terasa; nivelul superior - living, care poate fi folosit ca zona de odihna sau dormitor suplimentar , baie cu jacuzzi, pat dublu, suplimentar - canapea, maxim 7 persoane).
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), chicineta, frigider, TV satelit, telefon, acces wireless (gratuit), seif (gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa.
Facilitati hotel: HOTEL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS dispune de pisicine exterioare, piscina interioara, wireless (gratuit in toate spatiile publice), centru SPA gratuit (sauna, hammam, fitness), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), centru de inchiriere biciclete (in apropiere de hotel). 
Facilitati pentru copii: HOTELUL GRECOTEL PLAZA SPA APARTMENTS asigura pentru copii  piscina, miniclub Grecoland, programe de animatie pentru copii, minidisco.
Clasificare oficiala: 4*
Pagina web: www.plazaspaapartments.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri 
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate. 

Harta