Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in zona Psalidi si inconjurat de gradini exotice, Kos Imperial ofera o plajă privată, 3 piscine amenajate prevazute cu cascade si rauri, o piscina pentru copii si unităti de cazare de 5 stele. Pune la dispoziția oaspeților un centru spa si o varietate de restaurante gourmet.
Activitati / Divertisment

Teren de tenis, sauna, sala de gimnastica (contra cost), masa de tenis, loc de joaca pentru copii, thalasso-spa,centru de sporturi acvatice.

Localizare

Grecotel Kos Imperial este un hotel de lux situat in Psalidi, la 4 km de orasul Kos pe plaja cu nisip si pietricele.

Facilitati Hotel

Piscina interioara, 6 piscina exterioare, plaja privata, lounge si terasa, lounge bar, restaurant, restaurante a la carte, bar pe plaja, coafor, internet corner (contra cost), internet wi-fi in tot complexul, magazin de bijuterii, sala Tv-video, servicii medicale, spalatorie

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, TV satelit, linie telefonica directa, radio, frigider, seif, conexiune internet, halat si papuci, mini HI FI, baie cu uscator de par. Alte tipuri de camere (pentru care rezervarea si oferta se efectueaza la cerere): Family Room Garden View (2 adulti + 2 copii); Bungalow Pool View si Side Sea View ( 3 adulti); Family Bungalow Pool View (2 adulti + 2 copii); Junior Bungalow Suite (2 adulti); Maisonette Pool View (3 adulti + 2 copii).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

15 % Oferta Speciala
NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

NATURA PARK VILLAGE HOTEL & SPA

Psalidi, Kos, Grecia

de la 267.5 /pers

MITSIS RAMIRA BEACH

Psalidi, Kos, Grecia

de la 391.5 /pers

AEGEAN VIEW AQUA RESORT

Psalidi, Kos, Grecia

de la 225 /pers