Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul se afla la o distanta de 18 km de orasu Rethymno si are o piscină mare de formă liberă, cu tobogane de apă. Toate camerele spațioase au aer condiționat și balcon cu vedere la grădină, la mare sau la munte. Fiecare cameră are o zonă de relaxare și este dotată cu TV prin satelit, seif și frigider. Există o gamă largă de opțiuni de luat masa, activități de agrement la fața locului, precum și facilități de sănătate, care sunt la dispoziția oaspeților.
Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop, camera de bagaje, restaurante a la carte, bar, water park, mini club, loc de joaca pentru copii, program de animatie, darts, volei, tenis de masa, fitness, divertisment de seara, centru SPA, sala de fitness, masaje, tratamente, terasa, gradina, Wi-Fi, piscina in aer liber, piscina interioara, parcare gratuita, mini-market propriu.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: Wi-Fi, aer conditionat, TV, telefon, baie privata cu dus si articole de toaleta, balcon, mini bar

Localizare Hotel

Hotelul situat la 150 m de plaja din Georgioupolis, acest complex de 5 stele este înconjurat de o grădină de palmieri și are în fundal Munţii Albi iar Satul Georgioupoli este situat la 3 km, iar oraşul Rethymnon se află la 18 km. Oferă o piscină mare de formă neregulată, cu tobogane de apă. Oaspeții au la dispoziție un restaurant tip bufet şi camere cu WiFi gratuit.

Harta