Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotel Florida Park este situat in localitatea Santa Susana, la 100 m de plaja cu nisip fin, aproape de zona comerciala, baruri, magazine. Bucurati-va de o pauza plina de distractie pe Costa Maresme din Spania cu un sejur la acest hotel.

FACILITATI
Bucurati-va de o pauza plina de distractie pe Costa Maresme, cu un sejur la acest hotel de vacanta extins, unde veti gasi un centru spa.
Oaspetii au la dispozitie frumoasele plaje din Santa Susanna, aflate la doar 75 de metri sau spatioasa piscina a hotelului. Alaturi de piscina in aer liber pentru adulti de la Florida Park, veti gasi si o piscina pentru copii.
Centrul spa ofera saune si o sala de sport. De asemenea, aveti la dispozitie piscina interioara incalzita si cada cu hidromasaj.
In fiecare seara, va puteti destinde cu un program de divertisment live, dupa o masa delicioasa in restaurantul tip bufet.

RESTAURANT
Exista un restaurant insotit de un bar.

CAMERE
Camerele au fost renovate in 2008 si 2009 si sunt dotate cu: aer conditionat, uscator de par, telefon, TV satelit, seif (contra cost), frigider (cu plata), wifi (cu plata), card magnetic pentru deschiderea usa, balcon. Camerele Privilege au vedere suplimentara la piscina sau la mare, acces la spa si zona de fitness, asi in zona VIP la restaurant, seif in camera, prosoape pentru plaja si piscina.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta