Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



La câțiva pași de plaja de nisip din Agia Marina și la numai 8 kilometri de orașul Chania, Elotis Suites vă întâmpină într-o atmosferă de confort, liniște și ospitalitate inegalabilă. Există 5 clădiri care includ 20 de apartamente, garsoniere și apartamente în linii arhitecturale simple, mobilate elegant, oferind astfel tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante reusite. Elotis Suites combină simplitatea și eleganța, reprezentand astfel un loc ideal pentru o vacanta de neuitat.
Facilitati camere

Camerele  sunt prevazute cu o bucatarie mica echipata, balcon, aer conditionat, telefon, seif, TV, baie cu dus, uscator de par, acces internet WI-FI – contra-cost.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.elotis.com/) si a fact sheet-ului!

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 20 de apartmente si studio-uri, gradina, piscina exterioara, piscina pentru copii, snack bar, TV prin satelit si alte servicii contra cost : servicii de print, fax, acces full la internet wi-fi, prosoape de plaja (contra cost).
Hotelul este înconjurat de flori viu colorate şi copaci înalţi, curtea sa fiind ideală pentru plimbări. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice ale proprietăţii.

Localizare Hotel

Unitatea de cazare este situata la 50m de de plaja cu nisip din Agia Marina, la mai puţin de 10 minute de viaţa de noapte din Platanias şi la câţiva paşi de o serie de magazine şi restaurante.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...