Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotelul Castello Boutique Resort and Spa  este un hotel de lux situat in Sissi, Creta. Statiunea are vedere la frumusetea naturala incomensurabila a Cretei. Sissi este un sat pitoresc de pescari construit la poalele unui munte. Statiunea este situata la 24 km de orasul cosmopolit Agios Nikolaos si la 40 km de Heraklion, capitala Cretei. Hotelul este localizat la o distanta aproximativa de 41 km de Aeroportul International Nikos Kazantzakis.

FACILITATI
Plaja: plaja Boufos este situata la 10 minute de mers pe jos de hotel.
Piscine: 1 piscina exterioara cu apa dulce si 1 piscina interioara incalzita cu apa dulce.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness: centru spa, tratamente de infrumusetare, centru de fitness, piscina interna incalzita, jacuzzi, hidromasaj pentru spate si gat. 
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Restaurantul premium Elea ofera vedere panoramica la gradinile tropicale si la munti si invita oaspetii la o experienta unica de mese rafinate. Bucatarul restaurantului se inspira din vastele comori gastronomice ale Cretei si creeaza mancaruri delicioase. Langa piscina, se afla Aroma Bar, unde sunt servite zilnic mese usoare, cocktailuri exotice si alte bauturi.

CAMERE
Hotelul are in componenta sa 17 suite si 31 de camere superioare. Unitatile de cazare dispun de Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, aer conditionat, telefon cu linie directa, baie cu cabina de dus cu efect de ploaie sau cada, balcon sau terasa mobilata.
SUPERIOR ROOM WITH POOL VIEW (27-30 mp) - capacitate maxima 3 adulti; 
SUPERIOR ROOM WITH GARDEN VIEW (27-30 mp) - capacitate maxima 3 adulti;
SUPERIOR ROOM WITH INDIVIDUAL POOL (30 mp) - capacitate maxima 3 adulti;
SUPERIOR ROOM WITH OUTDOOR JETTED TUB (27-30 mp) - capacitate maxima 3 adulti;
MAISONETTE SUITE (45-50 mp) - capacitate maxima 3 adulti;
MAISONETTE SUITE WITH INDIVIDUAL POOL (50 mp) - capacitate maxima 3 adulti;
PENTHOUSE SUITE WITH OUTDOOR JETTED TUB (27-45 mp) - capacitate maxima 3 adulti.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta