Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Spa și centru de wellness, parcare, WiFi gratuit inclus, sală de fitness, restaurant, schi, bar.              

 

Localizare

Hotelul Borovets Hills Ski&Spa se află într-o zonă liniştită la înălțime din Boroveţ, la 2 minute de mers pe jos de pârtiile de schi Yastrebeţ.        

 

Informatii utile

Tariful include cazare, demipensiune, acces gratuit la piscina interioară, jacuzzi, saună, baia de aburi, fitness, transfer gratuit la/de la telegondolă, seif, internet, parcarea exterioară.

Cina de Revelion (obligatorie) - 90.00 Euro/adult, 40.00 Euro/copil (4-11,99)        

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt mobilate elegant și oferă facilități precum mini-bar, seif, TV prin cablu, telefon, conexiune la internet și baie cu cadă.

CAMERA DUBLA 2 + 1: suprafață aproximativă de 30 mp. Camerele duble au un pat dublu sau două paturi individuale, cu posibilitatea de a adăuga un pat suplimentar. Capacitate maximă de 3 adulți.

STUDIO 2 + 1/2 + 2: suprafață aproximativă de 55 mp Capacitate maximă de 3 adulți cu 1 copil.

APARTAMENT 2 + 2: Aproximativ 55 mp. Un dormitor cu pat dublu. Living cu canapea extensibilă. Capacitate maximă de 3 adulți cu 1 copil.

APARTAMENT 4 + 2 LUX: Aproximativ 80 mp. Două dormitoare separate cu pat dublu. Baie individuală în fiecare cameră. Living cu canapea extensibilă. Ocuparea maximă de 5 adulți sau 4 adulți și 2 copii

Harta