Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Blue Lagoon Resort este destinatia perfecta pentru cei care cauta cazare de lux si servicii la cel mai inalt standard, este locatia ideala pentru cei care doresc sa exploreze atractiile pe care le ofera capitala insulei, dar si pentru familiile care isi doresc un sejur linistit la malul marii.
Facilitati hotel

Resortul ofera oaspetilor sai receptie 24h, bar cu terasa, lounge bar, snack bar restaurant grecesc, sala de conferinte, acces internet, mini market, piscina cu jacuzzi, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscine, mini club, loc de joaca pentru copii, animatie pentru copii, centru Spa, salon, parcare.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber turistii se pot relaxa la piscina interioara, sala de gimnastica, Spa si centru Welness, piscina exterioara, jacuzzi, biliard, sau pot practica diverse sporturi: sporturi acvatice, teren de tenis, teren de fotbal, teren de mini-golf.

Facilitati camere

Toate cele 662 camere sunt  dotate cu baie, uscator de par, halate si papuci, telefon, internet (contra cost), aer conditionat individual, mini-frigider, seif (contra cost), TV satelit, spalatorie (contra cost).

Localizare

Hotelul Blue Lagoon este situat in statiunea Lambi, in apropiere de orasul Kos, in nordul insulei. Are o cladire principala si 2 anexe cu o gradina mare. Hotelul este situat la 75 de metri de plaja si la doar 2 km de centrul orasului Kos.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AEGEAN BLU

Lambi, Kos, Grecia

de la 170 /pers

APOLLON HOTEL

Lambi, Kos, Grecia

de la 289 /pers