Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Best Western Bucovina – Gura Humorului pune la dispozitia oaspetilor camere dotate modern, cu priveliste deosebita, o ambianta calda si traditionala ce se imbina armonios cu facilitati de cazare ale secolului XXI: acces cu card electronic, linie telefonica directa in fiecare camera, conexiune wireless gratuita pentru internet, minibar, televiziune prin cablu.

Structura de cazare a hotelului Best Western Bucovina este formata din: 60 camere duble twin, 24 camere matrimoniale, 38 camere single, 4 junior suite, 2 apartamente, 2 camere VIP.

Hotelul este gazda ta perfecta daca doresti sa petreci o vacanta in Bucovina si ofera, de asemenea, conditii excelente pentru intalniri de afaceri sau conferinte.

OFERTA PASTE 2013

Servicii incluse: Vineri 3 mai * Cin de Vinerea Mare cu invitati speciali „String Quartet Lira” * Demonstratie de meteuguri populare si ,,inchistrit’’ oua Sambata 4 mai Five o’clock tea si program live de cafe concert; * Cina dinaintea Pastelui in Sambata Mare; * Cina festiva din noaptea de ÎNVIERE cu program sustinut de formatia ,,Catalin Sarbu’’ Duminica 5 mai * BRUNCH-ul din duminica Patelui; * Cina Campeneasca, o adevarat petrecere tradiional organizat mai pe-nserat la ,,Hanul’’ nostru din Arini.   Entertainment pe perioda sejurului:                                                  * Home Cinema, creaii celebre ale marelui i miculuiecran vor rula zilnic în Sala Mesteacanul; * Biliard, rummy, table, ah, cri de joc; * Darts i tenis de mas; * Acces GRATUIT la fitness, saun, jacuzzi,hammam;   Optional:În dimineaa Patelui v invitm s participai la un obicei strvechi, sfinirea Coului Pascal, cu tergar i bucate alese. Cotatia este de 30 de EURO/bucata. Obiceiul locului spune c acestea se mnânc împreun cu familia în ziua Patelui, pentru sntate i bunstare   Activiti opionale Vizitarea renumitelor mnstiri cu fresc exterioar - Vorone, Humor, Moldovia, Sucevia; Clrie i plimbare cu trsura; Vizitarea atelierului de olrit de la Marginea, vestit pentru ceramica neagr, unic în ar; Vizitarea Salinei Cacica si a Catedralei Catolice; Vizitarea Cetii de Scaun a Sucevei i a Muzeului Satului Bucovinean;   i nu în ultimul rând, în Arini, v putei bucura de o plimbare cu telescaunul la Piatra oimului, putei înota în piscina olimpic sau v putei încumeta la o drumeie pe trasee marcate.

Harta