Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Hotelul Bernat II este situat la doar 100 de metri de plaja din Calella. Barcelona este la doar 1 ora de mers cu trenul de Calella, iar Girona se afla la aproximativ 45 km.

FACILITATI
Acest hotel are WiFi gratuit, un centru spa si o piscina in aer liber.
Centrul spa al hotelului are sauna finlandeza, bai turcesti si piscina cu hidromasaj. De asemenea, sunt disponibile tratamente cu ciocolata si vin, precum si servicii de infrumusetare. Accesul la centrul spa este disponibil la un cost suplimentar.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura preparate din bucataria mediteraneana la restaurantul Hotelului Bernat II. Barul de la piscina ofera ocazional muzica live si divertisment. Acest hotel are si un restaurant pe plaja, Bahari Club, care ofera reduceri oaspetilor.

CAMERE
Hotelul Bernat II pune la dispozitie camere elegante cu aer conditionat si balcon. Toate camerele au minibar si TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
Camera dubla sau twin(18 mp)-Aceste camere cu aer conditionat includ balcon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si seif. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Camera dubla sau twin (2 adulti + 1 copil)(18 mp)-Aceste camere cu aer conditionat includ balcon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si seif. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Camera dubla (2 adulti + 2 copii)(18 mp)-Aceste camere cu aer conditionat includ balcon, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si seif. Baia privata este dotata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot 
solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va 
informeze cu exactitate asupra lor.

Harta