Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul are o localizare minunata, pe o stanca de gradini subtropicale, cu vedere la Oceanul Atlantic. Belmond Reids Palace este un hotel de 5 stele care dispune de un centru de spa pe malul oceanului, de 3 piscine exterioare si acces la apele oceanului. 

Localizare: Hotelul se afla la 3 km de plaja Praia Formosa si la 15 minute de mers pe jos de centrul orasului Funchal. Unitatea de cazare se afla la 20 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Madeira, 10 minute de mers cu masina pana in centrul orasului Funchal si 40 de minute de mers cu masina de Pico do Arieiro. 

Facilitati hotel: Belmond Reids Palace Hotel dispune de urmatoarele facilitati: 3 piscine exterioare, spa si centru de wellness, 4 restaurane, sala de fitness, terasa si bar, un teren de tenis. Unitatea de cazare ofera 126 de camere. 

Dotari camere: Unitatea de cazare ofera clientilor sai urmatoarele servicii: mini bar, balcon, baie privata si aer conditionat. 

Site: https://www.belmond.com/hotels/europe/portugal/madeira/belmond-reids-palace/eutm_source=local_search&utm_medium=link&utm_campaign=google_business

Harta