Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Santa Susanna, la 500 de metri de plaja Llevant, Atzavara Hotel & Spa oferă cazare cu o piscină sezonieră in aer liber, parcare privată, o grădină și un lounge comun. Cu o terasă, hotelul de 5 stele are camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Unitatea de cazare oferă un club pentru copii, room service și schimb valutar pentru oaspeți.

Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și cutie de valori. Atzavara Hotel & Spa oferă anumite camere cu vedere la mare, iar camerele sunt dotate cu balcon. La unitatea de cazare, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Atzavara Hotel & Spa oferă un mic dejun vegetarian sau fără gluten. La hotel veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria europeană. Pot fi solicitate și opțiuni vegetariene, vegane și fără gluten.

Acest hotel oferă servicii de inchiriere de biciclete și mașini, iar zona este populară pentru ciclism.

Limbile vorbite la recepție includ catalană, germană, engleză și spaniolă.

Punctele de interes populare din apropiere de Atzavara Hotel & Spa includ plajele Santa Susanna, Platja de les Caletes și Platja dels Pins. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona-Costa Brava, situat la 37 km de proprietate.

Harta