Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Atlantica Aeneas Resort se găsește in Ayia Napa, la 7 minute de mers pe jos de Plaja Landa, și are un centru de fitness, o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Această proprietate oferă o recepție deschisă nonstop, precum și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Acest complex are o piscină interioară, divertisment de seară și un serviciu de concierge.

Acest complex pune la dispoziția oaspeților camere cu aerul, birou, ibric electric, cutie de valori, televizor cu ecran plat și baie proprie cu cadă. Toți oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, iar anumite camere sunt echipate cu un balcon. La Atlantica Aeneas Resort, camerele oferă lenjerie de pat și prosoape.

Atlantica Aeneas Resort pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest complex de 5 stele puteți juca tenis de masă și tenis și la dispoziție inchiriere de biciclete și inchiriere de mașini.

Printre punctele de atracție populare situate in apropierea acestui complex se numără Plaja Makronissos, The Dome Beach și WaterWorld Ayia Napa. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Larnaca, situat la 45 km de Atlantica Aeneas Resort.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...