Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul Antares face parte din complexul de cazare cu Hotelul Olimpo-Le Terrazze si este perfect pentru familii oferind un excelent raport calitate-pret si este dotat cu tot confortul. 

Localizare: Hotelul Antares este situat pe coasta cu vedere la orasul Letojanni, doar la cativa kilometri de centrul orasului Taormina. Unitatea de cazare este localizata aproape de autostrada A18. 
Facilitati hotel: Complexul are baruri, restaurante si piscine in aer liber. All Inclusive XXL include: Micul dejun tip bufet american cu preparate dulci si sarate, bauturi calde si reci intre orele 07:00 - 10:30 & mic dejun sicilian la bar cu briose, croissante si prajituri intre orele 10:30 si 12.30.
Pranz tip bufet (12:30-14:00) in restaurantul principal.
Bufet intre orele 14:00-18:00 cu hamburgeri, pizza, focaccia, cartofi prajiti.
Cina in restaurantul principal intre orele 19:00-21:00.
Bauturile sunt disponibile la baruri in zonele rezervate de autoservire, precum si in timpul meselor in restaurantul principal. SELEC T ia de bauturi disponibile in dozatoare: bauturi racoritoare (cola, fanta, apa minerala, cafea), bauturi alcoolice (bere, vin rosu si alb), bauturi calde, bauturi spirtoase si lichior.
All Inclusive nu include bauturile imbuteliate. Este disponibil doar in interiorul hotelului.
Dotari camere: Toate camerele au aer conditionat, Tv cu ecran plat, si baie privata. 
Site: https://www.hotelantaresletojanni.it/

Harta