Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Aparthotelul se află la aproximativ 350 de m de plajă, într-o zonă centrală în Sissi.

Dotări

Aparthotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 1 nivele cu un lift și 17 camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Camerele au o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

3 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă scufundări subacvatice. Fie că petrec aici un sejur scurt sau unul mai prelungit, clienții sunt invitați să folosească dotările locului de cazare, printre care o sală de fitness, biliard și aerobic. Aparthotelul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un salon de înfrumusețare, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta