Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Elegantul Hotel Anabel este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, la 350 de metri de plaja.Situat pe Costa Brava, Hotelul Anabel se afla la aproximativ 6 km de orasul de pe litoral Blanes. Aeroportul Girona este la 25 km.

FACILITATI
Acesta are piscine in interior si in aer liber, sauna, centru de fitness si acces gratuit la internet WiFi.
Hotelul ofera turistilor sai restaurant (bufet), snack bar, spectacole si programe de animatie, concursuri, lectii de dans, vestiar pentru biciclete, piscina exterioara, camera de bagaje, receptie, servicii concierge, room service, prosoape de plaja (cu garantie), spalatorie, biliard si jocuri video (contra cost), internet Wi-Fi.

RESTAURANT
Demipensiune

CAMERE
Toate camerele au balcon mobilat, cu vedere la piscina, la gradina sau la strada. Camerele sunt prevazute cu TV prin satelit si baie moderna cu uscator de par.
Camera single(17 mp)-Situata la ultimul etaj al hotelului, aceasta camera cu aer conditionat are un balcon mobilat, cu sezlonguri si vedere la piscina sau la munte. Include Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider si seif de inchiriat.

Camera twin Basic(20 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat are un balcon mobilat. Include Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un mini-frigider si un seif de inchiriat.

Camera tripla standard (3 adulti)(22 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat are un balcon mobilat, cu vedere la oras. Include Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider si seif de inchiriat.

Basic Triple Room (2 Adults + 1 Child)(22 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat are un balcon mobilat. Include Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minifrigider si seif de inchiriat. Are o baie privata cu gel de dus si uscator de par.

Camera tripla confort(22 mp)-Aceasta camera tripla este izolata fonic si are fierbator electric si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot 
solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va 
informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...