Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Derivat din vechiul cuvant grecesc Amarantos, care inseamna etern, experienta AMARA a fost construita pentru a oferi o viziune panoramica vie care detine orizontul. De la hol la bar, de la restaurantele cu stele Michelin, Nobu Matsuhisa si Giorgio Locatelli, pana la piscina dumneavoastra personala in cascada, fiecare camera ofera o vedere de 180 la mare.
Dotari camera: Fiecare camera a fost conceputa cu meticulozitate si gandita atent pentru a oferi un mod unic de viata. AMARA a fost conceput pentru a te face sa simti ca detii orizontul. Cu confortul si comoditatea in prim-planul sederii fiecarui oaspete, toate tipurile de cazare se bucura de pardoseli izolate care asigura liniste, iluminare ambientala automata, perdele motorizate electric, un sistem de control al luminii fara fir si racire sau incalzire cu viteza variabila de inalta calitate.
Facilitati hotel : Hotelul ofera facilitati atent analizate, care includ un centru spa, restaurante conduse de bucatari cu stele Michelin, un bar exclusivist pe acoperis, cu vederi uluitoare, o sala de bal mare pentru ocazii speciale si o piscina infinita impresionanta.
Web site: https://www.amarahotel.com/general-info/

Harta