Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE: Alykanas Beach Grand Hotel este localizat pe plaja si este recomandat cuplurilor. Orasul Alykanas este la 200 de metri de hotel iar zona de baruri/restaurante este la doar 100 de metri de hotel. Aeroportul este la 14 km de hotel, localitatea Alykes este la 1 km iar statia de autobuz/taxi la doar 200 de metri de hotel.


Puncte de interes: Zakynthos - 15 km Laganas - 17 km, Epava - 16 km, Pesterile Albastre - 14 km.


FACILITATI HOTEL: partial renovat in 2014, hotelul consta intr-o cladire principala si 2 cladiri secundare, are 140 de camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: lobby bar, restaurant, piscina exterioara, aer conditionat, seif (contra cost), mini market, parcare gratuita, exchange, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie (contra cost), loc de joaca pentru copii.


FACILITATI HOTEL: Camerele Superior sunt elegante si confortabile , ele dispun de pat dublu sau 2 paturi twin, canapea (pat suplimentar), patut pentru copii ( la cerere), balcon sau terasa, seif (contra cost), TV prin satelit, aer conditionat reglabil (contra cost), baie cu dus, uscator de par.


Taxa de statiune in Grecia - aceasta nu este in pachetul de calatorie si nici in rezervaile individuale


Apartamente i hoteluri 1* / 2*, taxa 0.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 3*, taxa 1.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 4*, taxa 3 EUR / camera / noapte
Hoteluri 5*, taxa 4 EUR / camera / noapte


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...