Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



AluaSoul Mallorca Resort - Adults only este un hotel de patru stele situat intr-un golf superb din sud-estul insulei Mallorca, cu vedere la plaja Cala Egos. Are 3 piscine in aer liber, una pentru oaspeții My Favorite Club. AluaSoul Mallorca Resort are zone extinse de solar și relaxare.

Camerele de la AluaSoul Mallorca au toate facilitatile: dus cu efect de ploaie, aer conditionat, balcon dotat, seif, ceainic, TV de 42 inchi, Wi-Fi gratuit, uscator de par. Camerele moderne ale acestui hotel au balcon și TV prin satelit. Baia privată include articole de toaletă gratuite.

Acest hotel are 5 restaurante cu opțiuni à la carte și bufet și 2 baruri, dintre care unul este un bar pe plajă. Restaurantul Mare Nubium oferă o selecție de mancăruri internaționale, iar barul servește aperitive și cocktailuri seara.

Proprietatea oferă un program variat de divertisment și are un club pe plajă. Hotelul oferă, de asemenea, sală de sport, zonă de wellness, 3 piscine și solar.

AluaSoul Mallorca Resort - Adults only se află la doar 2,5 km de centrul orașului Cala d’Or, cu magazinele, barurile și restaurantele sale.

Unitatea oferă și My Favorite Club®, cu servicii exclusive precum:
- check-in și check-out personalizate
- acces la My Favorite Club Lounge, cu gustări și băuturi
-zone rezervate in spatii interioare si exterioare
-Selectarea celor mai bune camere, inclusiv atribute superioare

Harta