Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotel cu o atmosfera prietenoasa, servicii atente si diversificate. Puteti descoperi preparate bogate si diversificate in cadrul bufetului de la mic dejun, iar celelalte restaurante cu specific divers va pot completa experienta culinara. Aveti posibilitatea de a participa la anumite sporturi si de a va antrena in sala de fitness. Deconectandu-va de la coditian, va puteti bucura si relaxa si in cadrul centrului spa si wellness.
Facilitati camera

Cele 200 de camere sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru asigurarea unui sejur confortabil. Acestea dispun de: pat ortopedic, LCD TV, aer condiționat, telefon, mini bar, seif, baie cu duș și uscător de păr, balcon.

 

Facilitati hotel

Acest hotel de 5* oferă servicii precum: restaurant principal,  restaurante a la carte,  baruri, piscine, Wi-fi, centru Spa,  săli de conferințe, muzică live și programe de animație.

 Pentru cei mai mici oaspeți, hotelul oferă: loc de joacă special amenajat, sală de jocuri, mini club (4-12 ani), 3 piscine exterioare, programe de animație.

Hotelul oferă plajă privată cu nisip și pietriș. Pe plajă există prosoape de plajă, umbrele de soare și șezlonguri gratuite.

 

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul Alaiye Resort este amplasat la 100 m distanță de plajă, 22 km de stațiunea Alanya ,2 km de centru Avsallar și 105 km de aeroport.

 

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

VILA TURISTICA PIATRA PINULUI

Alanya, Antalya, Turcia

de la 367.5 /pers

8 % Oferta Speciala
KAILA BEACH HOTEL

KAILA BEACH HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 217.5 /pers

36 % Oferta Speciala
KAILA CITY HOTEL

KAILA CITY HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 160 /pers