Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



AGORA Hotel***, cunoscut in trecut sub denumirea de  Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa cein toamna 2018 - primavara 2020 a beneficiat de ample lucrari de renovare si modernizare,in acest moment oferind turistilor sai interioare confortabile, amenajatemodern la cel mai inalt standard.
AGORA Hotel*** este pozitionat la 200 metri distanta de zonacentrala a statiunii Neptun, la mica distanta de numeroase restaurante, terase simagazine, fiind dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile.Plaja La Steaguri se afla la cca. 500 m, iar gara la cca. 200 m. Inconjuratde o superba oaza de vegetatie de circa 10.000 mp, parte a rezervatiei naturalePadurea Comorova, AGORA Hotel ***oferacelor care ii trec pragul  locul idealpentru o vacanta minunata si multiple facilitati pentru relaxare.
AGORA Hotel*** dispune de 270spatii de cazare luminoase, cu balcon, care se impart in 49 apartamente, 123camere double matrimoniale si 98 cameredouble twin, restaurant Il Fortino cu o capacitate de 500 locuri unde seserveste micul dejun, dejunul   in sistembufet suedez,cina A la Carte,  3  sali de conferinte  ( ,,Socrate cu 120 locuri, ,,Platon10 locuri, ,, Aristotel10 locuri), piscina exterioara, seif la receptie, camera pentru bagaje, parcarepentru 150 de autoturisme monitorizata video, loc de joaca pentru copii, salade sport, teren de baschet . 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Agora

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 706.215 Lei/pers

Hotel Apollo Neptun

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 735.31 Lei/pers

Hotel Callatis

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 383.63 Lei/pers