Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja publică din Side si la 47 km de Aeroportul Antalya. Facilitati hotel: 3 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati camere

Toate cele 115 camere sunt dotate cu aer conditionat TV prin satelit, frigider, baie, telefonie directa, balcon.

Facilitati hotel

receptie 24 h, restaurant principal, bar la piscina, lobby cu TV, seif, cafenea, piscina exterioara, piscina pentru copii, teren de joaca, internet corner, gradina, birou schimb valutar, magazine cu seveniruri, billiard, masa de tenis.

Localizare

Hotelul se afla la 350 m de plaja Kolymbia. Cu acces usor la plaja Hotelul Marathon este foarte aproape de Manastirea Tsambika si Golful Anthony Quinn.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 772.5 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 590 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 512.5 /pers