Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul va asteapta in lumea sa magnifica si va incanta simturile inca de cand pasiti in interiorul sau. Designul modern si gradinile generoase va contureaza o vacanta linistita si relaxata. Toate serviciile oferite sunt menite sa va satisfaca toate solicitarile.
Facilitati camera

Construit in 2005, hotelul ofera turistiilor cazare in 4 cladiri cu 5 nivele. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, minibar, seif (contra cost), balcon, room service, internet wi-fi (contra cost).

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 km de aeroportul din Antalya,la 15 km de Manavgat si la 300 de plaja proprie.

Facilitati hotel

Restaurantul principal are o capacitate de 600 locuri si serveste preparate internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si restaurante a la carte, cu specific italian, turcesc, pescaresc si asiatic.

Plaja este cu nisip-pietris si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Turistii se pot relaxa in centrul SPA unde beneficiaza de masaj, sauna, baie cu aburi si baie turceasca, la piscina exterioara si aquapark. Copii au si ei acces la o piscina exterioara, 3 topogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).

Contra cost: sali de conferinta, servicii medicale, magazine, spalatorie, baby sitting, jocuri video si camera de jocuri, masaje si tratamente SPA, salon infrumusetare, jocuri acavtice.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 772.5 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 590 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 512.5 /pers