Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la doar 300 de metri de plajă, Hotelul Acqua este situat in centrul orașului Salou. Acest hotel modern oferă WiFi gratuit, saună, sală de sport, piscine interioare și in aer liber și un restaurant mediteranean.

Toate camerele de la Acqua sunt dotate cu TV prin satelit, minibar și balcon. De asemenea, au baie privată, cu cabină de duș, uscător de păr și oglindă cosmetică. Există aer condiționat sezonier. O cutie de valori este disponibilă la un cost suplimentar.

Proprietatea include un cafe-bar, unde puteți obține gustări și băuturi, și o masă de biliard, disponibilă la un cost suplimentar. Personalul de la recepția deschisă nonstop a Hotelului Acqua poate rezerva bilete pentru tururi și excursii in zonă. Există, de asemenea, un serviciu de inchirieri auto și săli de banchet.

Puteți găsi mai multe restaurante și baruri la doar 200 de metri de Hotelul Acqua, pe promenada de pe malul mării din Salou. Tarragona și Reus sunt la doar 15 minute de mers cu mașina de Salou, iar o stație de autobuz cu rute către parcul tematic Port Aventura este la doar 50 de metri.

Harta